Laura als Actrice

Als actrice heeft Laura zich goed kunnen ontwikkelen, toen ze studeerde aan de Frank Sanders Akademie. Ze heeft hier verschillende eigen programma's geschreven en uitgevoerd.

 

Hieronder een selectie van de rollen die Laura typeren als actrice en performer. Een ding is heel duidelijk: humor en muzikaliteit zijn de belangrijkste elementen in alles wat ze doet. 


 

 

 

Laura haar eerste professionele productie was: Sneeuwwitje. Ze speelde hier de rol van de lieve, naïeve en soms wat onhandige Hofdame Anne. Daarnaast nog een foto van Laura in de rol van Spiegel. Klik op onderstaande button voor een link naar dit optreden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


"De Hemelpoort" dat is het eerste programma dat Laura schreef. Dit is een solo programma waarin zelfspot en humor belangrijke elementen. In deze rol heeft Laura vooral haar positieve en naïeve kant laten zien. Na haar solo werd vooral haar komisch stijl erg gewaardeerd.


Vanaf juni tot en met oktober 2015 was Laura in verschillende rollen te zien op de Juliana Toren. Ze was het meest te zien als Mevrouw Suikerspin. Verder heeft Laura twee verschillende slechte heksen (Fien en Adora) gespeeld. Hierin heeft ze haar harde, gemene en strenge kant laten zien.